Smiješno citati tiskane kava bubalo poklon za majčin Dan samo najbolja majka dobivaju promociju stakleno keramička bijela bubalo šalice kave (11 unci )
Novo

Smiješno citati tiskane kava bubalo poklon za majčin Dan samo najbolja majka dobivaju promociju stakleno keramička bijela bubalo šalice kave (11 unci )

HRK 101.94

U prilagođenom obliku

Kapacitet 11 unci, veličina u 3,23"(Š) x 3,74"(U) S-slikovita olovke, lako držati izdržljivi keramički materijal, sigurna i zdrava za piće Klasična bijela šolja, puna boja lako će se miješati i kombinirati s mnogim dizajna i drugim bojama, namijenjena za svakodnevnu upotrebu, savršen za kavu, čaj, vruća čokolada, juha i još mnogo toga obavijest o brodu : 1.molimo vas da provjerite vašu adresu u mogućnosti da biste dobili pismo.Obično je potrebno oko 12-30 dana. Neke zemlje će više od 35 dana 2 .Normalno, mi ćemo brod narudžbu paket E ,za zemlje SAD-a je kao put će trajati oko 2 tjedna.Bilo kakve zabune, molimo vas,kontaktirajte nas, Hvala. Povratna : 1. pozitivne povratne informacije je vrlo važno za nas. Molimo, kontaktirajte nas i na vrijeme, ako niste zadovoljni s proizvodom. 2. negativne povratne informacije ne može riješiti problem,morate nam reći problema, tako da možemo to ispraviti i učiniti sretnim.
Izdržljivi keramički materijal, sigurna i zdrava za piće.
Accpet Custom service for free. send your photo to custom your own mug. Kapacitet 11 unci, veličina u 3,23"(Š) x 3,74"(U) S-slikovita olovke, lako držati izdržljivi keramički materijal, sigurna i zdrava za piće Klasična bijela šolja, puna boja lako će se miješati i kombinirati s mnogim dizajna i drugim bojama, namijenjena za svakodnevnu upotrebu, savršen za kavu, čaj, vruća čokolada, juha i još mnogo toga obavijest o brodu : 1.molimo vas da provjerite vašu adresu u mogućnosti da biste dobili pismo.Obično je potrebno oko 12-30 dana. Neke zemlje će više od 35 dana 2 .Normalno, mi ćemo brod narudžbu paket E ,za zemlje SAD-a je kao put će trajati oko 2 tjedna.Bilo kakve zabune, molimo vas,kontaktirajte nas, Hvala. Povratna : 1. pozitivne povratne informacije je vrlo važno za nas. Molimo, kontaktirajte nas i na vrijeme, ako niste zadovoljni s proizvodom. 2. negativne povratne informacije ne može riješiti problem,morate nam reći problema, tako da možemo to ispraviti i učiniti sretnim.

Svojstva

Kapacitet:
11 oz
Vrsta Posuđa Za Piće:
Šalice
Broj Modela:
pawmug
Materijal:
Keramički
Stil:
Američki Stil
Dodatna oprema:
A Ni Sa Kim
Specifikacija:
1
Lice:
Eco-Содружественный
brend:
Medvjed lapa
Vrsta:
Kava Mugs

Kupci također biraju