Deveti Wolrd profesionalne alate za obrezivanje grana biljaka ručno обвязка связующая stroj cvijet vrt Traka alat alati обвязочные
Novo

Deveti Wolrd profesionalne alate za obrezivanje grana biljaka ručno обвязка связующая stroj cvijet vrt Traka alat alati обвязочные

HRK 27.00
HRK 34.38

U prilagođenom obliku


Lice :
Вязальная stroj je samo 0,53 kg, vrlo povoljno uzeti.
Povrat troškova vrlo brzo. Jedna связующая stroj može uštedjeti 3 rada
Ušteda rada, on se može vezati 3-4 puta više biljaka, nego ručno u jedinici vremena.
Ušteda vremena : to košta manje vremena, tako da, kada poljoprivrednici zauzeti sadnje, kod nas može biti više vremena da bi se druge stvari, kao što su посыпка. I mi također možemo povećati prostor tvornice, zbog svoje visoke učinkovitosti.
Faze rada :
1. uhvatite ručke i gurnite sa snagom, kad čujete glas "Da". traka зацеплена kukičanje, otpustite ručicu, izvadite traku, imajte na umu da ne možete koristiti prekomjerne snagu.
2. grane žetve treba povezati preklapanje od žice i drugih materijala, kao i povezati ih obje trake i brzo stisnuti ručicu sila.
3.Nakon što ste отрежете ljepljivu traku, morate brzo popustiti ručice i napraviti višak malu traku za ona popped up.
4. napomena : traka u vezi treba biti paralelno пазу gljiva.
Način Održavanja :
1.Ako između ručni stroj noževi nisu u stanju rezati zonu, molimo koristite duge kliješta s ravnim nosom, da će se povući pomoću noža i zamijeniti ga novim.
2.Kad je ruka vezanje stroj za šivanje igle прегражена, možete koristiti kliješta ili mali odvijač da biste dobili ga van. (Ako je 1 dio je podijeljen na 2 dijela, mi također možemo koristiti jednu sekciju za drugom, kako bi se izbjeglo blokiranje.)
3. Dodajte ulja za podmazivanje na svaki суставу nakon što povezuje ručno stroj dugo vremena koristi.

Svojstva

brend:
Deveti Svijet
Tip Секатора:
Nakovanj
Materijal:
Metalne
Završiti:
Bez Pokrića
Lice:
Противоскользящая Ručka, Preklop
Broj Modela:
MK-157
Tip Обрезного Alat:
Stroj za vezanje grane

Kupci također biraju