Voda Val Grozdovima Sa Zatvaranjem Slobodni Dio Ljudske Kose Grede Sa Zatvaranjem 4 Kom Brazilski Dlake I Tkanja Grozdovima Non-Remy Kosa Beyo
Novo

Voda Val Grozdovima Sa Zatvaranjem Slobodni Dio Ljudske Kose Grede Sa Zatvaranjem 4 Kom Brazilski Dlake I Tkanja Grozdovima Non-Remy Kosa Beyo

HRK 256.00
HRK 450.00

U prilagođenom obliku


verzija=6.1; datum = 20171206
details_start
details_end
product_Photo_start
product_Photo_end
recommand_start
chanpin_begin
chanpin_end
100% garancija na svaki proizvod.
1) molimo kontaktirajte nas u roku od 24 sata nakon primitka robe(e).
2) povrat sredstava, uključujući P&P, će se provoditi u slučaju ako je proizvod(e) ne odgovara opisu.
3) povrat će biti izvršen nakon što je proizvod(e) će biti poslan natrag u prvobitno stanje.
Prodavatelj Plaća Возвращенную Cijenu : Грузит Pogrešan Tip / Problem Kvalitete/Ne Što Je Red
Return_Refund_Begin kupac plaća troškove dostave prodavatelj plaća troškove dostave Fotografije ljubaznošću zamjenu je dostupan Odbojnost / nezgodno da je promjena stila ili se boje da dostave pogrešne predmeta ili boja da da da problem kvalitete da da da umjetna razlog ne ne ne ne
Return_Refund_End Q : da li će i prolijevanja i запутываться?
A : prolijevanja : nekoliko vlasi osnovno линяние nove kose je normalno. Mi smo uvijek ponuditi klijentu pečat patka prije instalacije i čišćenja ga četkom sa širokim zub češlja. Pretjerano molting će biti pozvani обрезкой patka ili сухостью. Molimo vas, uvijek запечатывайте krajeva, ako možete izrezati patka za instalaciju, i držite ga hidratizirana.
Спутывание : obično naše kosa neće спутываться, jer to neoštećene kožicu od ljudske kose. Međutim, suhoća, nakupljanje ulja i prljavštine, slana voda ili ne češljanje dnevno će dovesti do спутыванию i осыпанию. Molimo slijedite upute o njezi kose i koristite dobar šampon i regenerator za pranje kose dva puta tjedno. Pitanje : Mogu li obojiti u drugu boju i napraviti drugačiji stil?
A : da, naša kosa je 100% ljudska kosa može slikati, izbjeljivanje i curl. Međutim, često obojen i kovrčava kosa oštećuju kosu,čak i uništavaju ih. Pitanje : zašto je patka patka kratke dlačice?
A : kada je kosa izrezati od donatora ,to je pramen duge kose i ne patka. A dužina dlake je potrebno položiti za šivanje patka.To je razlog zašto s jedne strane ima kratku kosu. Molimo vas, ne brinite o tome, to neće utjecati na izgled kose i ne utječe na njihovo korištenje i kvaliteta. Pitanje : svaki pramen kose jednake duljine?
A : naša kosa-to je 100% ljudska kosa, isklesana od mladog donatora.Kao i naše vlastite kose,prave ljudske kose nemoguće rasti točno iste dužine od svake pojedine vlasi. To je razlog zašto su vam vršci ljudske kose uvijek tanji od vrha. Molimo vas da u potpunosti shvatite i razmislite prije postavljanja vaše narudžbe. Pitanje : Kako izmjeriti dužinu kose?
A : za valovite kose, molimo vas, povucite ih do izravnih, a zatim učinite dimenziju. Pitanje : koliko omot trebam za jedan glave?
A : preporučujemo svim našim klijentima koristiti 3-4 paketa za punu glavu šivati unutra. Sve ovisi o vašim željama i o tome koliko je pun i gusto vam se sviđa vaše kose. Molimo vas, posavjetujte se sa svojim frizer. Svaki od naših grede kose teži 3,2-3,5 grama. Budući da su naše наращенные kosa ne obrađuju i ne punjene sintetičkim vlaknima, mi osiguravamo visoku kvalitetu.
customer_shart_end
service_start
service_end
choose_us_start
faq_end

Svojstva

Dužina:
12 & 14 & 16 & Closure 10, 14 & 16 & 18 & Closure 12, 16 & 18 & 20 & Closure 14, 18 & 20 & 22 & Closure 16, 20 & 22 & 24 & Closure 18, 22 & 24 & 26 & Closure 20, 8 8 8 & Closure8, 18 20 20 & Closure16
Boja:
Prirodne Boje
Pakiranje:
3 kom-patka i 1 kom Spone
Tip Ljudske Kose:
Brazilski Kosu
Možete Napraviti Kemijsku Завивку:
DA
Najduži Dio Kose:
>=5%
Kemijski Tretman:
Kiselina obrada
Materijal Rang:
Kosa Bez Remi
Odgovarajuće Boje Umrijeti:
sve boje
Tekstura:
Vodeni val
brend:
Bejo

Kupci također biraju